Παρόμοια φρουτάκια με το Book of Dead

Ενα από τα κορυφαία φρουτάκια της Play n’Go θεωρείται το Book of Dead, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο σε εικονική έκδοση, όσο και έκδοση με κανονικά χρήματα, δεν είναι όμως και το μοναδικό. Μπορούμε να βρούμε παρόμοια φρουτάκια που να συνδυάζουν τη διασκέδαση με το κέρδος.

Φρουτάκια σαν το Book Of Dead

Dead or Alive
Πέντε στήλες και εννέα γραμμές πληρωμών στο φρουτάκι Dead or Alive, στο οποίο φέρει την υπογραφή της NetEnt. Και εδώ το περιβάλλον μας ταξιδεύει στο παρελθόν και ειδικότερα στις αρχές του 20ου Αιώνα και την άγρια Δύση. Τα σύμβολα, το περιβάλλον και η μουσική επένδυση ανταποκρίνονται πλήρως στην εποχή των Γουέστερν. Ένα Slot, που υπόσχεται συγκινήσεις και μεγάλο κέρδος αποπληρωμής (της τάξης του 80%).

Book of Ra
Εδώ η Ιστορία εξελίσσεται όπως και στο Book of Dead, στην Αίγυπτο. Πρόκειται για ένα από τα κλασικότερα ίσως φρουτάκια, το οποίο δημιουργήθηκε από την Αυστριακή εταιρία Novomatic. Πέντε τροχοί και δέκα γραμμές πληρωμής υπάρχουν στο Slot, ένα φρουτάκι που το ποσοστό αποπληρωμής είναι μεγαλύτερο του 92%. Ένα Slot, που επίσης ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ρισκάρει να διπλασιάσει τουλάχιστον το ποσό που κερδίζει μετά από κάθε επιτυχημένο γύρισμα.

Hall of Gods
Η μυθολογία είναι και εδώ το βασικό χαρακτηριστικό του slot. Αυτή τη φορά η Ιστορία εκτυλίσσεται στη Νορβηγική μυθολογία και τους Βίκινγκς. Πέντε στήλες και είκοσι γραμμές πληρωμών υπάρχουν στο συγκεκριμένο φρουτάκι της NetEnt, με το ποντάρισμα να κυμαίνεται από 0.20 ευρώ έως 50 ευρώ ανά γύρισμα. Οι δωρεάν περιστροφές μαζί με το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής (περισσότερο από 95%) είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο εν λόγω φρουτάκι.

No Comments

Post A Comment